اگر به دنبال یک سفر به یاد ماندنی در جمهوری آذربایجان هستید، در این مقاله با ما همراه باشید تا جاذبه های گردشگری و مکان های دیدنی آذربایجان را به معرفی شما برسانیم.
شهر شکی:
اگر به مناطق قدیمی و فضای نوسالژی علاقه مند هستید، حتما از شهر شکی آذربایجان دیدن فرمایید. در این شهر کاروانسراها و مساجد زیبایی را مشاهده می کنید که مربوط به قرن ۱۸ میلادی هستند.
ایچری شهر:
این شهر قدیمی و معروف نمادی از تمدن آذربایجان را به گردشگران این کشور نشان می دهد.جاذبه های این شهر قدیمی آثاری از دوران پارینه سنگی را شامل می شود که تعدادی از ان ها به عنوان میراث جهانی در یونسکو ثبت شده اند. قلعه دختر، کاخ شیروان شاه و بازار معروف ایچری شهر از مهمترین دیدنی های این شهر هستند.
موزه فرش آذربایجان:
از آنجایی که آذربایجان کشوری متمدن و تاریخی است، طبیعی است که باید موزه های زیادی را در گرفته باشد. موزه فرش باکو، یکی از دیدنی ترین موزه های این کشور است. سازه ای بسیار مدرن و زیبا که بیش از ۱۴ هزار شی تاریخی و کمیاب را در خود جای داده است.
مرکز فرهنگی حیدر علی اف:
یکی از پروژه های عمرانی مطرح در آذربایجان که به دلیل سازه مدرن و متفاوتش مورد توجه گردشگران و عموم قرار می گیرد.
برج های شعله:
این برج ها اسمان خراش های متفاوت شهر باکو هستند که به شکل شعله آتش که نماد آذربایجان است ساخته شده اند. این برج ها به قدری بلند هستند که از هرجای شهر میتوانید ان ها را مشاهده کنید.
قلعه دختر:
از آثار تاریخی دوران شروان شاهان و ثبت یونسکو در شهر باکو است. این بنا در قرن ۱۲ ساخته شده و در روزگاران کهن زیارتگاه زرتشتیان بوده است.
کاخ شروان شاهان:
بزرگترین بنای شروان شاهان از حکومت های محلی که در دوران حکومت عباسیان تشکیل شده و در زمره میراث جهانی ثبت یونسکو قرار دارد.
پارک ملی قبوستان:
این پارک با نام رسمی چشم انداز فرهنگی سنگ نگاره های قبوستان یک منطقه کوهستانی در رشته کوه های قفقاز است که روی سنگ نگاره های تاریخی ان مواردی همچون شکار، جانوران، گیاهان و سبک زندگی در دوران پیش از تاریخ و همچین توالی فرهنگی از آن دوران تا قرون وسطی حجاری شده است.
قصر اسماعیلیه:
از بناهای تاریخی آذربایجان در شهر باکو که امروزه محل استقرار آکادمی ملی علوم قرار گرفته است. این کاخ در سال ۱۹۱۳ میلادی با هزینه ی موسی نقی یف برای خیرین مسلمان ساخته شد.
موزه ادبیات نظامی گنجوی:
ساختمانی متعلق به قرن ۲۰ که نمای بیرونی ان با مجسمه های بزرگ از شخصیت های ادبی این کشور که برخی ایرانی هستند تزئین شده است. این موزه در گذشته به عنوان بنای یادبود برای نظامی گنجوی ساخته شد و امروزه از بزرگترین خزانه های فرهنگ آذربایجان است که بیش از سه هزار نسخه کتاب کمیاب، نسخ خطی، پرتره، مینیاتور، مجسمه و خاطرات شاعران در آن نگه داری می شود.
امیدواریم از مطالعه این مطلب لذت برده باشید…